Kategórie
 
 
 
 
 

SULKA tipy na jesenné pracovné oblečenie

Jeseň je v plnom prúde, počasie čoraz chladnejšie, občas dokonca zaprší. Na zimné oblečenie to úplne nie je, no bez poriadnej ochrany si koledujete o PN. Našťastie aj v pracovnom oblečení poznáme niečo ako „prechodné“ modely. Niekoľko kúskov z našej ponuky sme sa vám preto rozhodli odporučiť.

 

Zmoknúť v novembri nie je nič moc

Septembrový dáždik ešte nie je rizikový, no októbrové a novembrové prehánky, to je tak na zápal pľúc. Než sa pustíme do spodných vrstiev, najprv vám preto odporučíme kvalitný pršiplášť alebo nepremokavé bundy. Tie vás zachránia aj v prípade, že ste svoje spodné pracovné oblečenie nezvolili úplne najvhodnejšie.

Vybrať si môžete aj celý set, napríklad nepremokavé ochranné nohavice s pršiplášťom od firmy Ardon. Tento komplet je vetru odolný, vyrobený zo 100 % polyesteru, povrstvený polyuretánom. Nohavice majú v páse s vodeodolnými vreckami.

 

Ak nehľadáte ochranu proti dažďu, prípadne chcete len niečo, čo si hodíte na mikinu alebo košeľu, môžete siahnuť aj po montérkovej budne alebo softshellke. Softshellová bunda od značky Ardon má špeciálnu podšívku, TPU membránu. Zapína sa na zips krytý légou, má nastaviteľné rukávy na suchý zips a odnímateľnú kapucňu.

Aj pod pršiplášťom, aj pod softshellkou oceníte kvalitnú zateplenú košeľu, ktorú môžete nosiť aj v zime.

Možno neobľubujete košele. Na výber máte aj množstvo mikín. Ak zvolíte pršiplášť alebo softshellku s kapucňou, najvhodnejší bude bezkapucňový variant mikiny, tiež z dielne Červa.

lacná unisex pracovná čierna mikina Červa

So spodným ochranným prádlom môžete zvoliť aj montérkové nohavice.

 

    

Chladné rána? Čiapka to istí

Rána sú stále chladnejšie, lepšie je preto sa poistiť aj vhodnou čiapkou. Netreba hneď vyťahovať baranicu, stačí aj pletená čiapka z akrylu, môžete ju zvoliť v tmavších farbách, alebo v HI-VIS prevedení, ktorý sa hodí na práce pri frekventovaných komunikáciách.

akrylová pracovná čiapka

hi-vis pracovná čiapka

 

Náš tip: pracovné nepremokavé topánky od Honeywell, ktorých zvršok je z kvalitnej kože, sú bez kovových častí (Metal-free), majú kompozitnú špicu a podošvu z dvojhustotného polyuretánu (PU2D), rezistentnú voči prepichnutiu, chladu, oderu, olejom, kyselinám, pohonným hmotám, cementu, betónu, stavebnej chémii… jednoducho topánka, ktorá vás ochráni, nech ste v akejkoľvek situácii.

Ak hľadáte niečo štýlovejšie, no v ochrane vašich nôh nechcete robiť žiadne kompromisy ani počas jesene, BENNON TERENNO sú tou správnou voľbou.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
NAVŠTÍVILI STE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia