Kategórie
 
 
 
 
 

Štuple do uší: šikovné riešenie pre hlučné pracoviská

štuple do uší

Miera hluku na pracovisku tiež súvisí s BOZP a v prípade kontroly vás nezabezpečené pracovisko môže priviesť do problémov. Našťastie máte k dispozícii niekoľko šikovných riešení, medzi ktoré patria aj jednorazové štuple do uší.

V prvom rade by ste mali na pracovisku zabezpečiť meranie hlučnosti, vďaka čomu budete môcť splniť zákonné podmienky ochrany zamestnancov pri práci. Podľa miery expozície pracovníkov tak zvolíte buď ochranné slúchadlá, ktoré však predstavujú vyššiu investíciu, najmä ak vybavujete celý tím pracovníkov. V prípade, že vám to hodnoty nameraného hluku umožňujú, ideálnou pomôckou sú štuple do uší.

Jednorazové štuple do uší však majú tendenciu strácať sa, tak ako všetky drobné pomôcky. Čo tak využiť dávkovač jednorazových štuplov do uší? Táto šikovná pomôcka zaistí, že každý zamestnanec nájde štuple na jednom mieste, chránené pred poškodením.

V ponuke eshopu SULKA nájdete dávkovačke jednorazových štupľov do uší od spoločnosti Honeywell. Z ktorých variantov si môžete vybrať?

 

DÁVKOVAČ ŠTUPĽOV LEIGHT® 400

Cenovo prijateľný variant, ktorý môže položiť na stôl, pracovnú dosku alebo aj zavesiť na stenu. Jeho zásobník pojme 400 párov štupľov do uší a je kompatibilný so štupľami Laser lite, Bilsom 303 alebo Max. Na doplnenie štupľov do dávkovačov je možné použiť celú kapsulu alebo dosypať 

 

 

DÁVKOVAČ ŠTUPĽOV LEIGHT® LS 500

Kvalitný a durabilný dávkovač štupľov určený na zavesenie, vhodný do pracovísk a výrobných hál, v ktorých by sa mohol plastový zásobník poškodiť. Jeho zásobník pojme až 500 párov štupľov, a tak, ako vo variante LEIGHT 400, je kompatibilný so štupľami Laser lite, Bilsom 303 alebo Max.

 

 

JEDNODUCHÉ DOPĹŇANIE

Skôr či neskôr sa vám štuple do uší v zásobníku minú. Doplnenie je jednoduché a môžete použiť buď celé náhradné kapsule so 400 pármi alebo dosýpať v menších dávkach 200 párovými vreckami.

 

 

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
NAVŠTÍVILI STE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia