Kategórie
 
 
 
 
 

Ochrana sluchu je dôležitá aj vo voľnom čase

Iste ste už počuli o leteckých dňoch SIAF na letisku Sliač. Tento rok sa konajú letecké dni SIAF 2019 v dňoch 3-4.8.2019 Je to snáď nahlučnejšie podujatie na Slovensku na ktorom môžete vidieť nádherné historické lietadlá až po najmodernejšie vojenské stíhačky. Podujatie trvá celé dva dni a mnohí z nás si ani neuvedomujú, že hladina hluku na tomto evente presahuje bezpečnú úroveň a je užitočné chrániť pred hlukom seba a aj svojich najbližších, najmä deti.


Aj na tento účel máme pre vás v ponuke slúchadlové chrániče sluchu pre dospelých a aj pre deti.

Slúchadlové chrániče sluchu môžete opakovane využiť aj pri prácach so záhradným vysávačom, vŕtačkou, či motorovým vyžínačom. Tieto stroje často generujú hladinu hluku až 100dB, čo je dôvod použiť ochranný prostriedok na ochranu sluchu.


Kto by chcel ochranu sluchu len na jedno podujatie, tomu sa hodia štuple do uší z našej ponuky s rôznou hodnotou útlmu od špičkového výrobcu Howard Leight by Honeywell. Iste si vyberiete z ponuky zátok na ochranu sluchu rôznej farby a designu. Niektoré typy zátok sú umývateľné a možno ich používať opakovane. Pri pohľade na lietadlá na oblohe je taktiež dôležité chrániť si zrak pred škodlivým slnečným žiarením, a preto nezabudnite na ochranné slnečné okuliare – možno si vyberiete aj z našej ponuky síce pracovných ale dizajnovo zaujímavých modelov ochranných okuliarov. Odporúčame samozrejme tmavé zorníky. Veríme, že takto vybavení absolvujete letecké dni na Sliači bez únavy hlukom a s ochráneným zrakom.

Váš tím SULKA

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
NAVŠTÍVILI STE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia