Kategórie
 
 
 
 
 

Čistenie auta pomocou mikrovláknových utierok

mikrovláknové utierky na auto

V zime autá trpia nielen vplyvom počasia, ale aj kvôli posypom ciest. Či už využívate dočasné plechové disky alebo ste verní „elektrónom”, nemali by ste podceňovať prípadnú koróziu a čistiť kontaktné časti vozidla pravidelnejšie. Šetrným spôsobom ako sa zbaviť nánosov môže byť použitie mikrovláknových utierok MIKROFIT®.

Naša vlastná značka

Vedeli ste, že utierky a doplnky MIKROFIT® z kvalitného mikrovlákna sú výrobkom spoločnosti SULKA? Po dlhoročných skúsenostiach s týmto materiálom sme sa rozhodli, že vytvoríme rad produktov, ktoré budeme sami využívať pre naše potreby. A čistenie áut či využitie vo výrobe sú jedny z týchto potrieb.

Ideálne na karosériu

Jedným z najvhodnejších produktov MIKROFIT® na čistenie karosérie sú mopy alebo ručné aplikátory. Vďaka hustote mikrovlákien nemusíte použiť veľké množstvo čistiacich prostriedkov a jemnosť týchto vlákien vám, na druhej strane, zaistí bezpečné a šetrné odstraňovanie nečistôt zo zanesených častí. Sušenie prebytočnej vody na karosérii máte odteraz vyriešené našimi špeciálnymi mikrovláknovými uterákmi, ktoré aj po desiatkach opratí dokážu nasať vodu a vďaka kvalitnému mikrovláknu nezanechávajú po sušení šmuhy a prebytočné vlákna. Aplikátory môžete využiť na časti karosérie, sú však vhodné aj disky.

Aj na leštenie

Ak potrebujete po čistení vyriešiť ešte finálnu úpravu v podobe voskovania, môžete siahnuť po jednej z mikrovláknových utierok MIKROFIT® určenej na leštenie.

Žiadne nečistoty na skle

Utrieť zahmlené sklo je rannou rozcvičkou každého šoféra. S mikrovláknovou handričkou na sklo bude tento úkon o čosi jednoduchší. Okrem iného má antistatické vlastnosti, preto je vhodná aj na čistenie displejov alebo inej elektroniky, v aute aj mimo neho.

Široké použitie

Mikrovláknové utierky nie sú určené len na čistenie auta, nájdu si široké uplatnenie v dielni, na pracovisku, dokonca v kancelárii alebo domácnosti. V eshope SULKA ich nájdete v praktických rozmeroch a roztriedené podľa typu použitia, či už je to čistenie, leštenie alebo aplikovanie prostriedkov. Tieto utierky sú opakovateľne použiteľné a pri správnom praní vám vydržia dlhý čas.

 

Pridať komentár:

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
NAVŠTÍVILI STE
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia